Voor een inclusieve tech-generatie!

Wij zoeken de coolste bedrijven.

Ben jij een bedrijf dat werkt aan de meest innovatieve technologieën die niet alleen vandaag een toepassing kent, maar morgen onze levens gaat veranderen? Dan leren we jouw heel graag kennen zodat we samen content kunnen maken om alle kinderen in Nederland, jongens en meisjes, te inspireren!

Voor een inclusieve toekomst.

Wij kennen onze feiten. Veel meer jongens en meisjes kiezen een toekomst in de technologische sector. Los van allerlei problemen vandaag op de arbeidsmarkt, geloven wij dat technologie morgen in alle sectoren een grote rol zal spelen. Van zorg tot communicatie tot cybersecurity. En dat naast de mooie kansen die dit biedt, onze generatie straks ook het debat wacht over de invloed van technologie op onze samenleving en democratie. Daarom dromen we ervan dat onze generatie mag opgroeien als een inclusieve tech-generatie. Met jouw hulp!

Met de mooiste uitvindingen!

Word vriend van het Ministerie van de Toekomst zodat we samen een videocontent-platform kunnen bouwen, voor en door kinderen! Hiermee kunnen we op de manier die bij ons past, via interactieve video-content, leren over technologie. Zo zorgen we samen dat alle kinderen van Nederland, gebaseerd op gedegen kennis van de werking, kansen en uitdagingen die technologie biedt, samen kunnen bouwen aan de uitvindingen van morgen!

Word onze vriend!

En breng samen met ons jouw coolste technologische innovaties in beeld voor alle kinderen van Nederland!

Vriend

Creeer samen met ons een interactieve video over de coolste uitvindingen van jouw bedrijf en inspireer hiermee een hele toekomstige tech-generatie!

Goede vriend

Maak samen met ons interactieve video’s en ontwikkel samen met ons het video-content platform, zodat we alle kinderen die nu op de basisschool zitten kunnen inspireren!

Best Friends Forever

Jij gelooft in onze missie van een echt inclusieve tech-generatie en gaat samen met ons voor de win-win-win!

Wij horen graag van je!

Want wij staan te popelen om de coolste uitvindingen van jouw bedrijf in beeld te brengen en alle kinderen te inspireren!

minister sara minister van de toekomst