Voor de uitvinders van morgen!

Wij zoeken de coolste organisaties.

Ben jij een groot mens dat werkt aan de coolste innovaties die onze wereld mooier maakt? Dan hebben we jou nodig om samen nieuwe video’s te maken om alle kinderen in Nederland te inspireren!

Ben jij een leerkracht in groep 4, 5 of 6? Laat dan onze video’s zien in jouw klas zodat zoveel mogelijk kinderen een goede basis leggen voor hun toekomst vol technologie!

Voor een inclusieve toekomst.

Het Ministerie van de Toekomst is een campagne van Stichting het Vlindereffect. Wij maken ons sterk voor een Nederland waarin elk kind de mogelijkheid heeft om op een positieve en speelse manier zijn of haar talent voor technologie te ontdekken.

Om extra kracht bij te zetten bij onze inclusieve missie, zorgen we ervoor dat onze beelden diverse gender- en culturele achtergronden vertegenwoordigen zodat alle kinderen zichzelf herkennen.

Help je ons bij onze missie?

Een missie als de onze bereiken we alleen samen. Daarom hebben we hulp nodig van jullie allemaal! Zorg jij samen met ons voor een toekomst waarin alle kinderen kunnen meedoen en meebepalen? Waarin alle kinderen, meisjes en jongens, samen bouwen aan de uitvindingen van morgen! Word vriend van het Ministerie van de Toekomst zodat we samen nieuwe content kunnen creëren, voor en door kinderen!

Word onze vriend!

En leg samen met ons de essentie van technologie uit aan alle kinderen van Nederland!

Centjes

Wij bouwen aan een interactief video platform waarmee we alles kunnen leren en ontdekken over technologie. Omdat we zelf geen centjes mogen verdienen hebben we jouw hulp nodig. Alle donaties helpen ons weer een stapje vooruit. Wij zijn een ANBI stichting dus je doneert met belastingvoordeel. Doe je mee? Stuur ons een bericht via het formulier hieronder!

Video

Werk je aan een coole technologie waar wij kinderen echt meer over moeten leren? Wij komen graag bij je op bezoek zodat je ons meer kunt vertellen en laten zien over jullie coolste innovaties. Uiteraard maken we hier een interactieve video van zodat alle kinderen hiervan kunnen leren. Hiervoor maken we ~12.000 euro aan kosten.

Video + 1

Er zijn coole innovaties die we graag in beeld willen brengen, waarbij onvoldoende financiële mogelijkheden zijn om de video te maken. Daarom doen we een oproep aan organisaties die de kosten makkelijker kunnen dragen om mee te doen aan video+1, zodat we naast jouw coolste innovaties, nog meer technologie toegankelijk kunnen maken voor kinderen.

Wij horen graag van je.

Zodat we samen met jou de essentie van technologie op een aanstekelijke wijze kunnen brengen naar alle kinderen!

Uiteraard voldoet onze Stichting aan alle voorwaarden voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waarvoor bijzondere belastingvoorwaarden van toepassing zijn.

Neem contact met ons op via het formulier, in onze reactie per mail vertellen we je hier graag meer over.

minister sara minister van de toekomst

ANBI

Stichting het Vlindereffect is opgericht in december 2020 en heeft sinds maart 2021 de ANBI status. De stichting wordt bestuurd door Rose Henrichs (voorzitter), Sharon Baltussen (secreatris) en Jamilee Tjoonk (penningmeester).

Wij zijn te bereiken op minister@ministerietoekomst.nl. Ons beleidsplan inclusief beloningsbeleid voor bestuurders en jaarverslag 2022 inclusief financiële gegevens kunt u downloaden via de links onderin.