Interactieve video’s

Alles wat wij leren leggen we vast via interactieve video’s, speciaal voor kinderen zoals wij van 6 tot 10 jaar! Check ze dus gauw en leer meer over de rol van technologie in jouw leven!

In gesprek met Boskalis

Heb jij altijd al willen weten hoe we technologie gebruiken om droge voeten te houden in Nederland? In deze video vertelt Peter Berdowski, CEO van Boskalis, ons over de rol van baggeren en rainbowen hierin. En je leert hoe groot een baggerboot is, en hoe lang het duurt om een eiland te maken!

Waterbouw

Videoreeks ontwikkeld in samenwerking met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Waterbouw waarmee we meer leren over water en waterkeringen. Ook vind je in elke video een stukje technologie terug in de context van waterbouw.

Heb je een idee?

Wat wil je nog meer leren over technologie? Hoe het toegepast wordt om duurzame energie op te wekken? Wat een deepfake is? Of juist hoe jouw eten ermee wordt gemaakt? Laat het ons weten door een mail te sturen naar minister@ministerietoekomst.nl!

Meedoen als bedrijf?

Werkt jouw bedrijf aan een technologische innovatie die een belangrijke rol speelt in ons leven, en deel je onze droom van een inclusieve generatie waarbij alle kinderen meebouwen aan de uitvindingen van morgen?